SLAAPSTOORNISSEN

UW SLAAP IS ONZE KUNST

SNURKEN

Snurken is niet enkel een mechanisch probleem, het is ook een sociaal probleem. De grootste slaapverstoorder is lawaai. Dit heeft meteen betrekking op het lawaai van de buur, het is te zeggen lawaai geproduceerd door de bedpartner

Lees meer…

SLAAP APNEU

Slaap apneu treffen ongeveer 3% van de totale bevolking. Niet alle snurkers lijden aan apneu, maar allen die aan apneu lijden snurken.

Lees meer…

SLAPELOOSHEID

Slapeloosheid is een symptoom dat zich uit op verschillende manieren : moeilijk in slaap vallen, moeite om wakker te blijven, vroegtijdig wakker worden, het gevoel hebben van onvoldoende rust. Men kan slechts één van deze problemen ondervinden of meerdere tegelijkertijd.

Lees meer…

HYPERSOMNIE

Men zegt over hypersomnie en over slaperigheid dat ze gevolgen zijn van ziekte, van slapeloosheid zeggen ze dat ze ziektes maakt.

Lees meer…

PARASOMNIE

De meest voorkomende tekenen van parasomnie zijn : slaapwandelen, knarsetanden (bruxisme) , somniloqui, het feit van ‘s nachts te praten, ongewone nachtelijke voedingsgewoontes (mensen die ‘s nachts opstaan om de koelkast te plunderen), mensen die ‘s nachts vechten omdat ze denken dat ze aangevallen worden en die eventueel agressief gedrag vertonen ‘s nachts

Lees meer…

JET LAG

Jet lag is het onconfortabel gevoel dat we ondervinden tengevolge van de omschakeling tussen waakfase/slaap en kan de levenskwaliteit aantasten.

Lees meer…

PLOEGENWERK

De meesten ondervinden slaap- of herstelproblemen die hun gezondheid en levenskwaliteit kunnen ondermijnen.

Lees meer…

Our Work

Slaapstoornissen?

Er bestaan oplossingen...
ons werk
thuis slaapstudies
NEEM EEN AFSPRAAK

NEEM EEN AFSPRAAK

Wenst u een consultatie? Contacteer ons voor meer informatie over onze oplossingen voor uw slaapstoornissen.

NEEM EEN AFSPRAAK
OVER ONS

Onze kliniek is een medische afdeling, gespecialiseerd in de diagnose en therapeutische oplossingen verbonden aan slaapstoornissen.

ONS WERK
SLAAPSTOORNISSEN
SNEL CONTACT

Telefoon
+32 2 267 37 65